Kategoriarkiv: Ikke kategoriseret

Online regnskabsprogram eller offline regnskabsprogram?

Når du skal finde det rigtige regnskabsprogram til din virksomhed skal du først tage stilling til om du skal have et online regnskabsprogram eller et offline regnskabsprogram, fordelen ved online modellen er at du bare skal have en browser med Internetadgang for at kunne se alle dine regnskaber, ulempen er at du skal bruge en browser med internetadgang for at se dine regnskaber.

Det kan naturligvis gå hurtigere hvis du arbejder med et regnskabsprogram der kun skal skrive og hente data fra en database der er på din lokale computer, og du slipper for at være afhængig af at have internet adgang  men det betyder også at du skal sende dit regnskab til din revisor, og at rettelserne du laver efter at have sent regnskabet afsted skal kommunikeres til dem der har en ældre version. Du skal også selv sørge for at tage en backup, og du skal selv opdatere programmet hvis der kommer en ny version eller der er regler der bliver ændret.

Med et online regnskabsprogram får du løst alle disse problemer og du får også i nogle tilfælde gratis support, men ulempen er at du skal betale hver eneste måned fra nu af og i al evighed. Det er klart at det kræver en stabil internet forbindelse, og du skal også finde et online regnskabsprogram der har bevist at du kan have tillid til at de kan passe på dine data.

Valget er ikke nødvendigvis let. Hvad vælger du?

Hvad er el-con?

Det er jo noget underligt noget at der er flere firmaer der heder det samme eler næsten det samme, men der er jo også en del mennesker der har samme navn så måske er det bare sådan det må være når vi menesker skal vælge et navn, vi mangler fantasi og eller de andre gar for svært ved at huske et navn som er grebet helt ud af den blå luft.

Genkendelighed er bestemt et + når man skal sælge noget til folk!!!