Forfatterarkiv: admin

Online regnskabsprogram eller offline regnskabsprogram?

Når du skal finde det rigtige regnskabsprogram til din virksomhed skal du først tage stilling til om du skal have et online regnskabsprogram eller et offline regnskabsprogram, fordelen ved online modellen er at du bare skal have en browser med Internetadgang for at kunne se alle dine regnskaber, ulempen er at du skal bruge en browser med internetadgang for at se dine regnskaber.

Det kan naturligvis gå hurtigere hvis du arbejder med et regnskabsprogram der kun skal skrive og hente data fra en database der er på din lokale computer, og du slipper for at være afhængig af at have internet adgang  men det betyder også at du skal sende dit regnskab til din revisor, og at rettelserne du laver efter at have sent regnskabet afsted skal kommunikeres til dem der har en ældre version. Du skal også selv sørge for at tage en backup, og du skal selv opdatere programmet hvis der kommer en ny version eller der er regler der bliver ændret.

Med et online regnskabsprogram får du løst alle disse problemer og du får også i nogle tilfælde gratis support, men ulempen er at du skal betale hver eneste måned fra nu af og i al evighed. Det er klart at det kræver en stabil internet forbindelse, og du skal også finde et online regnskabsprogram der har bevist at du kan have tillid til at de kan passe på dine data.

Valget er ikke nødvendigvis let. Hvad vælger du?

Din lokale revisor til lokal revision der hvor du er

Hvis du har brug for en revisor med baglandet i orden, en revisor der kommer fra et af verdens største revisions firmaer, men gerne vil have et nært forhold til en lokal revisor som skal kunne se dig i øjnene hvor du kommer fra. ja så skulle du måske overveje KPMG revision.

Du kan bla. finde deres lokale kontorer her:

Revisor i København til revision og regnskabs hjælp
Nyborg – Revisor revision og regnskab
Svendborg revision
Grenaa Revisor til revision
Faaborg til revision og regnskabs hjælp
Næstved revision
Hillerød Revisor til revision og regnskabs hjælp
Revisor Esbjerg til revision
revisionsfirma i Odense til revision og regnskab

Fordelen ved at du både har et stort internationalt revisons firma i ryggen, der hvor du er er vel til at få øje på.

Årsregnskabsloven – en underlig størrelse.

Årsregnskabsloven er et begreb langt de fleste har stødt på i løbet af deres arbejde, hvis de beskæftiger sig med økonomi. Men hvad er dette egentlig og hvad går den ud på? Kigger man i Wikipedia så er årsregnskabsloven en nem mundfuld dømt ud fra den mængde informationer man finder her. Foretager man dog en søgning i Google på ordet finder man mange sider omkring emnet. Hvis man så efterfølgende kigger nogle af de sider igennem, som kommer frem bliver man hurtig klar over, at årsregnskabsloven er en kompleks størrelse. Revisionshuset KPMG’s udgave af årsregnskabsloven fylder ikke mindre end 800 sider, hvilket er ret meget. Forbehold skal også tages da denne rapport redefineres og omskrives fra år til år. Dette sker for at den altid passer til den aktuelle økonomiske situation. Første udgave blev publiceret i 1981 og er blevet rettet adskillige gange herefter. Hvis du vil danne dig et hurtigt overblik så se Wiki ellers er Revisionssiderne det bedste bud.

Hvad er el-con?

Det er jo noget underligt noget at der er flere firmaer der heder det samme eler næsten det samme, men der er jo også en del mennesker der har samme navn så måske er det bare sådan det må være når vi menesker skal vælge et navn, vi mangler fantasi og eller de andre gar for svært ved at huske et navn som er grebet helt ud af den blå luft.

Genkendelighed er bestemt et + når man skal sælge noget til folk!!!